Badacsony apartman

Badacsony apartman tekintetében jól ellátott hely. A legkülönfélébb szállások várják az ide látogatókat a wellness hotelektől egészen a campingekig, de a legnagyobb kínálat a magánszálláshelyekből van. Hiszen akár családdal, akár baráti társasággal érkezünk, a legkényelmesebben nagyobb társaság esetén apartmanban férünk el. Sok helyen pedig a kert és kültéri medence mellett, bicikli bérlési és akár reggeli szolgáltatással is várják a vendégeket.

Sajnos a legtöbb szálláshely csak nyári szezonban elérhető, pedig a badacsonyi látnivalók szezonon kívül is érdekesek. Ráadásul Badacsony és környéke – akárcsak a Balaton – ősszel és télen is igazán hangulatos. Ráadásul a Badacsony programok sem csak szűken a nyári időszakra szóló ajánlatokkal kecsegtetnek, hiszen egyre több szezonon kívüli eseménnyel, rendezvénnyel is várják a látogatókat, így is népszerűsítve a téli Balatont. Öröm az is, hogy egyre több pincészet a téli időszakra sem zár be, így pincelátogatásokat és a finom borok kóstolását ebben az időszakban sem kell már nélkülöznünk.

Ráadásul a kirándulások egész évben elérhetők a környéken akár egyénileg, akár túravezetővel. A Badacsony-hegyet számos túraösvény és tanösvény szeli át, gyönyörű panorámát nyújtó kilátókkal és magaslati pontokkal.

Badacsony apartman

http://www.zimmerinfo.hu/badacsony/hu.htm

Badacsony apartman – magánszállások

A magánszállások általában jól felszereltek, ahol kert- és sok helyen medence használattal is várják a vendégeket. Itt a nagyobb családok, baráti társaságok is megtalálják a számukra megfelelő méretű apartmanokat, vendégházakat.

Vannak tó közeli szálláshelyek azoknak, akiknek a Balaton és a központ közelsége számít, és távolabbi, akiknek a kirándulás és a borospincék nem túl nagy távolsága a fő szempont. Egy biztos: itt mindenki megtalálja a számára megfelelő szálláshelyet!

https://szallas.hu/badacsony

Címlapkép: Badacsonyi apartman (forrás: https://szallaskeres.hu)

Vissza a kategória cikkeihez

error: Védett tartalom