Badacsony panzió

Badacsony panzió tekintetében kevésbé bővelkedik. A legkülönfélébb szállások várják az ide látogatókat a wellness hotelektől egészen a campingekig, és a legnagyobb kínálat a magánszálláshelyekből van, de aki panzióba menne is talál megfelelőt.

Badacsony panzió lehetőségek

Gizella Panzió

Badacsony szállás
Gizella Panzió Badacsonytomaj (forrás: https://travelminit.hu)

Gyönyörű, panorámás lifttel ellátott vendégfogadó a Badacsony hegy oldalában. 8 szobával és egy családi apartmannal várja egész évben a pihenni vágyó vendégeket.

Szolgáltatásai között: wellness (jacuzzi, infra szauna), szabadtéri medence, kerti bútorok, billiárd és transzfer is van.

Cím: Badacsonytomaj, Panoráma u. 12.

http://gizellavendeghaz.hu/

Óbester Panzió

Badacsony Óbester panzió
Badacsony Óbester panzió (forrás: https://www.tripadvisor.co.hu)

Az Óbester egy 200 éves épületben üzemel Badacsony központjától kb. 1 km-re, egy szőlőlugasokkal övezett, nyugodt környezetben, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a Balatonra.

8 szobával és két családi apartmannal várja egész évben a pihenni vágyó vendégeket, és kutyusokat is fogad. Nyáron hétvégenként grill étterem is üzemel.

Cím: Badacsonytomaj, Római út 203.

http://www.obester.hu/

Borbarátok Étterem és Panzió

Borbarátok Badacsony
Borbarátok Badacsony (forrás: https://borbaratok.hu)

A Borbarátok Badacsony központjától kb. 1 km-re Badacsonytomaj irányában található. 9 szobával várja a pihenni és finom borokat kóstolni vágyókat a Fata pincészet szomszédságában. Saját parkolóval és játszótérrel rendelkezik.  Reggelit és félpanziót is tud biztosítani az éttermében.

Az étteremben gluten- és laktózmentes igényeket is ki tudnak elégíteni. Igazi családias hangulatú vendéglő remek ételekkel, mosolygós pincérekkel.

Cím: Badacsonytomaj, Római út 88.

https://borbaratok.hu

A panziók remek kiindulási pontjai lehetnek a település, a Badacsony hegy felfedezésére. A hegyet keresztül-kasul szövik a különféle túraútvonalak, tanösvények. A kirándulásokat akár fel lehet fűzni a magaslati pontok, kilátók köré is, páratlan élményben lesz részünk. Aki nem tervez ilyen távol menni, azokat a hegy oldalában sorakozó számos pincészet várja a finom nedűk kóstolására, akár vezetett bórkostolóval is. Badacsony egész évben vár – visszavár!

Címlapkép: Badacsony panziók (forrás: http://www.badacsony.hu)

Vissza a kategória cikkeihez

error: Védett tartalom