Badacsony régiós kártya

Badacsony régiós kártya a főleg a badacsonyi szállás adóknál igényelhető. Használatával garantáltan kevesebbe fog kerülni az itt lét. Közel 60 helyen fogadják el, és adnak különböző mértékű – akár 30% – kedvezményt is a belépők árából. Érdemes kiváltani, mert Badacsony bővelkedik látnivalókban, múzeumokban és számos egyéb helyen is felhasználható.

A Badacsony Kártya-standard ára: INGYENES

A Badacsonyi Céh Turisztikai Egyesület szállásadóinál már elérhető Badacsony VIP kártya is, melyért ugyan már fizetni kell, de extra kedvezményeket ad a különböző elfogadóhelyek szolgáltatásainak áraiból. Ezek a kártyák számos helyre kínálnak kedvezőbb áru belépést, mely ha többen vagyunk és hosszabb ideig maradunk mindenképpen hasznunkra válik.

A VIP kártya további előnyei:

  • Ingyenes strandolás akár egy héten keresztül
  • egy napig korlátlan számú, ingyenes utazás a Régiójáró busszal
  • további kedvezmények a közel 70 elfogadóhelyen

Badacsony régiós kártya elfogadóhelyei

A kedvezményes kártya elfogadó helyei között többek között megtalálhatók: várak, múzeumok, hajózás, vendéglők, borozók, bicikli kölcsönzés, strand belépők stb. Számos lehetőség között válogathatunk és igazán nagy kedvezmények érhetők el általa. Hosszabb idejű tartózkodás esetén mindenképpen érdemes igényelni!

Hiszen a Badacsony hegyen egyébként is számos látnivaló, program és mindenféle szolgáltatás segíti a kellemesebb, hasznosabb időtöltést. A Badacsony programok keretében pedig célzottan is érkezhetünk bármely eseményre, hiszen már nemcsak szezonban, hanem egész évben várnak a színesebbnél színesebb rendezvényekkel, fesztiválokkal. Mert a Balaton és a Badacsony egész évben gyönyörű!

További információ a kártyáról, elérhetőségeiről, elfogadóhelyek listájáról itt: https://www.badacsony.com/

Címlapkép: Badacsony Régiós kártya (forrás: https://www.badacsony.com)

Vissza a kategória cikkeihez

error: Védett tartalom