Badacsony szállás

Badacsony szállás tekintetében jól ellátott hely: a legkülönfélébb szállások várják az ide látogatókat a wellness hotelektől egészen a campingekig. A legnagyobb kínálat a magánszálláshelyekből van. Mivel sokan érkeznek családdal is. Badacsony népszerű minden korosztály számára. Hiszen itt együtt van minden, ami a tökéletes kikapcsolódáshoz szükséges: Balaton, látnivalók, étkezési lehetőségek, túrázási lehetőségek, finom borok. Mindenféle szálláshely megtalálható a központban is, hiszen van camping és négy csillagos szálloda is. Badacsony ilyen tekintetben is rendkívül jó adottságokkal bír, hiszen minden központi elhelyezkedéssel bír, még a vasútállomás is. A kikötő, strand, étkezési lehetőségek és a látnivalók egy része is megtalálható néhány kilométeren belül.

http://www.zimmerinfo.hu/badacsony/hu.htm

Badacsony szállás – magánszállások

A magánszállások általában jól felszereltek, ahol kert- és sok helyen medence használattal is várják a vendégeket. Itt a nagyobb családok, baráti társaságok is megtalálják a számukra megfelelő méretű apartmanokat, vendégházakat.

Vannak tó közeli szálláshelyek azoknak, akiknek a Balaton és a központ közelsége számít, és távolabbi, akiknek a kirándulás és a borospincék nem túl nagy távolsága a fő szempont. Egy biztos: itt mindenki megtalálja a számára megfelelő szálláshelyet! Főleg nyári időszakban vannak magánszállás lehetőségek, illetve a campingek is kora nyártől őszig várják a vendégeket. Azonban a nagyobb panziók, szállodák egész évben várják a vendégeket. Szerencsére a badacsonyi programok is már egyre inkább bővülő lehetőségekkel, számos őszi és téli eseménnyel várják a vendégeket, hogy ne csak nyáron legyen látogatott hely, hiszen Badacsony – mint, ahogy az egész Balaton környéke – télen is csodálatos.

https://www.badacsony.com/ajanlo/futheto-szallashelyek/

Címlapkép: Gizella Panzió Badacsonytomaj (forrás: https://travelminit.hu)

Vissza a kategória cikkeihez