Badacsony wellness

Badacsony wellness tekintetében is megfelelő hely, hiszen már 3 szállodájában is elérhetőek ilyen jellegű szolgáltatások. Mindenki megtalálja a számára megfelelő szállásokat a településen és környékén, hiszen számos kemping, apartman és panzió is várja vendégeit a hoteleken túlmenően is.

Badacsony wellness szállodák

Hotel Neptun

A Badacsony központjában, a Badacsony hegy lábainál elhelyezkedő hotel az egyik legrégebbi a badacsonyi szálláshelyek között. Egykori hangulatát – a felújítások és modernizálást követően – sem vesztette el. Árnyas fái alatt nyitott terasszal étterem is várja a megpihenni vágyó éhes vendégeit. Igazán hangulatos, kiülős hely, mely a nagy melegben is kellemesen hűs remek fekvésének köszönhetően.

E felújítások eredményeképpen – haladva a kor igényeivel, a szállodában már finn szauna, sószoba, 8 személyes jacuzzi és tepdárium is szolgálja az itt tartózkodó vendégek kényelmét. De a központ közelsége miatt számos egyéb szolgáltatás is könnyedén elérhető.

Cím: Badacsonytomaj, Római út 170. https://hotelneptunbadacsony.hu/

Hotel Bonvino

Szintén Badacsony központjában a Hotel Neptun mellett helyezkedik el. Az újonnan épült 2011 júniusában megnyílt Bonvino Badacsony Hotel Magyarország első bor- és wellness-szállodája, amely luxus relaxációs szolgáltatásokkal, valamint ízletes ételekkel és minőségi borok széles választékával várja a vendégeket.

Wellness szolgáltatásai közé tartozik az élményelemekkel felszerelt 6×13 m-es úszómedence, jacuzzin, finn- és infraszauna illetve gőzkabin.

A szálloda „csendes wellness” időszakot is tart, hogy a gyermekkel és a nélkül érkező vendégek is megtalálják az ideális órákat wellness részlegben való feltöltődésre.

A wellness mellett különböző frissítő masszázs szolgáltatások is várják a pihenni, feltöltődni vágyó vendégeket.

Cím: Badacsonytomaj, Park u. 22. https://hotelbonvino.hu/

Hotel Halászkert

A Hotel Halászkert Badacsony központjában fekszik, a tóparttól 150 méterre. 45 – többnyire tóra, vagy a Badacsony-hegyre néző erkélyes – szobával várja pihenni vágyó vendégeit.

A wellness részlegen medence, szauna, pezsgőfürdő, szolárium, valamint masszázskezelések garantálják a feltöltődést.

Cím: Badacsonytomaj, Park u. 5. https://www.hotelhalaszkert.hu/

Badacsony wellness panzió

Andreas Wellness és Borház Panzió

Nyugodt környezet, családias hangulat a Badacsony-hegy lábánál Badacsonytördemicen, Badacsony központjától kb. 5 km-re. Csodálatos fekvése, a Balaton közelsége (2 km) számtalan programlehetőséget kínál minden évszakban.

Wellness stúdió szolgáltatásai: só barlang, illatterápia, masszázs, infra- és finn szauna, jacuzzi

Cím: Badacsonytördemic, Debreczeni Gy. u. 4. https://panzio-badacsonytordemic.109.hu

Címlapkép: Hotel Bonvino (forrás: https://szallas.hu)

Vissza a kategória cikkeihez

error: Védett tartalom