Borbarátok Badacsony

Borbarátok Badacsony és környékére már szinte egész évben mehetnek, egészen biztos, hogy a pincékben találnak ízlésüknek megfelelő nedűt. Az utóbbi évek sok munkája fekszik abban, hogy a badacsonyi programok mára már nem kizárólag a nyári szezonra korlátózódnak, hanem szinte egész évben különböző rendezvények várják az érdeklődőket. Ennek megfelelően egyre több pincészet egész évben nyitott kapukkal várja a vendégeket.

Aki pedig kifejezetten a Borbarátok miatt megy Badacsonyba, mindent megtalál egy helyen éttermet, borpincét és panziót is, mely szintén egész évben üzemel.

Borbarátok Badacsony vendéglő

A Borbarátok Badacsony vendéglő kiváló házias és változatos ételeket kínáló hangulatos hely Badacsony központjától kb. 1500 méterre.  Remek ételeiket, kedves, mosolygós pincérek szolgálják fel , mindezt elsősorban a Fata pincészet boraival. A Borbarátok melletti pincészetben borkóstolókkal is várják a látogatókat. Aki pedig szállást is keres, az is jó helyen jár, hiszen a Borbarátoknál minden megtalálható egy helyen: étel, ital, szállás. Jó kiindulópontként szolgál a környék felfedezésére.

Rendkívül jó helyen található, így akár túrázás előtt, vagy után, vagy a látnivalók felfedezése közben is érdemes betérni akár egy pohár finom bor elkortyolgatására is. Nyáron borterasz is üzemel az étterem nyitott terasza mellett, ahol számos jobbnál jobb nedüvel ismerkedhetünk meg.

Cím: Badacsonytomaj, Római út 88.

https://borbaratok.hu/

Címlapkép: Borbarátok Vendéglő, Borpince, Panzió (forrás: https://borbaratok.hu)

Vissza a kategória cikkeihez